+Ce este MudRun?

MudRun este o cursa cu obstacole, pe teren accidentat, care o sa iti testeze conditia fizica pana la ultima picatura. Accentul este pus pe spiritul de echipa, pe dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, asa cum si ceilalti te vor ajuta pe tine. Am conceput special pentru voi un traseu de 15 km lungime si 30 de obstacole cu diverse grade de dificultate; dar sa nu va speriati, majoritatea dintre voi vor putea trece peste ele cu succes ... probabil :)

+ Unde se desfasoara MudRun?

Snagov, imediat langa Bucuresti.

+MudRun este o cursa pe timp?

Nu, in niciun caz. Accentul este pus pe spiritul de echipa. Chiar daca vii singur, sau alaturi de prietenii tai intr-o echipa, pe parcursul traseului ii vei ajuta pe ceilalti participanti sa treaca cu succes peste obstacole, asa si cum ceilalti te vor ajuta pe tine. Scopul este sa ajungi la final si sa te distrezi pe parcurs, nu sa te cronometram. Totusi, pentru a nu va pierde pe traseu, am estimat timpul maxim de a ajunge la final ca fiind 2 ore.

+Trebuie sa stiu sa inot pentru a participa?

Toate obstacolele pot fi evitate. Dar nu acesta este scopul. Nu e nevoie sa stii sa inoti, desi acest lucru ajuta in orice caz. Obstacolele cu apa vor fi inconjurate de funii de ajutor si supravegheate in permanenta de personalul nostru.

+Ce se intampla daca nu pot sa trec un obstacol?

Trebuie sa incerci. Este o lupta mai intai cu tine, apoi cu obstacolele. Daca tot nu reusesti, poti sa ocolesti majoritatea obstacolelor; dar unde mai e placerea daca faci asta?

+Cum ma inscriu?

Click aici. Te poti inscrie singur sau ca membru al unei echipe. Mentionam ca biletele nu sunt transmisibile sau rambursabile. Pentru ajutor, te rugam sa ne contactezi. Inscrieri se pot face si "la fata locului" in ziua evenimentului.

+Care este varsta minima de participare?

Simplu. 18 ani.

+Trebuie sa semnez ceva?

DA. La inscrierea din ziua evenimentului vei semna o declaratie de participare, in care o sa iei la cunostinta ca participi la un eveniment potential periculos, cu riscuri de accidentare.

+Vor fi statii de apa pe traseu?

Da. Am pozitionat statiile de hidratare in asa fel incat sa te poti bucura de ele si la dus si la intors.

+Vor fi prezenti medici pe traseu?

Desigur. Siguranta participantilor este mai presus de toate.

+Ce facilitati am la final?

Facilites At The End A

+Pot sa vin cu familia sau prietenii ca spectatori?

Da. Suporterii sunt bineveniti, intrarea lor fiind gratuita. O sa te poata incuraja inainte de inceputul cursei, si te vor astepta la sfarsit sa le povestesti prin ce ai trecut.

+Cum o sa stiu la ce ora incepe cursa?

Din motive de siguranta, exista un numar maxim de participanti care pot pleca in acelasi timp pe traseu. De aceea startul o sa se desfasoare in transe. Ora de incepere o sa fie transmisa pe email cu 7 zile inainte de data evenimentului. Daca doresti o anumita ora de participare, te rugam sa ne contactezi. Click aici.

+Ce trebuie sa aduc cu mine in ziua evenimentului?

Iti recomandam sa aduci un set de haine de schimb si un prosop. Bagajul ti-l poti depozita in zona special amenajata in acest scop. iti recomandam sa nu aduci cu tine lucruri valoroase; nu suntem raspunzatori pentru lucrurile pierdute.

+Unde imi pot lasa bagajul?

Fiecare participant va avea la dispozitie o zona securizata unde isi poate depozita lucrurile personale. Din nou, va recomandam sa nu aduceti cu voi lucruri valoroase.

+Va fi anulat evenimentul in caz de vreme nefavorabila?

Nu. Pentru o plimbare in parc ne dorim vreme frumoasa. La MudRun dorim sa testam participantii nostri in toate conditiile. in caz de ploaie cu broaste sau lacuste, o sa stabilim alta data pentru eveniment, inscrierea voastra fiind automat valabila pentru acea data.

+Unde o sa gasesc pozele din timpul evenimentului?

O sa avem suficienti fotografi pe traseu care te vor imortaliza. Dupa terminarea evenimentului, o sa adunam toate pozele si vei primi un email cand vor fi uploadate pe pagina noastra.

+Ce inseamna sa fii voluntar la MudRun?

Voluntarii sunt foarte importanti pentru o desfasurare optima a cursei. Ei ii vor sprijini pe participanti pe toata durata cursei, cat si dupa. Ca rasplata pentru ajutorul tau, o sa primesti un voucher de participare la urmatoarea editie a MudRun, voucher care o sa acopere pretul unui bilet. Daca vrei sa ni te alaturi ca voluntar, te rugam sa ne contactezi aici

Trimite-ne un mesaj!
  • Acasa
  • Inscriere
  • Despre
  • FAQ
  • Donatii
  • Contact